papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Falkenbergs motorbana

Och jag måste ha något emot varandra. Eller vädret har något emot att jag är här. Det värsta skyfall jag någonsin upplev var här. Trodde inte att så mycket vatten kunde vara på en plats som inte är en sjö. Efter det had det varje gång jag varit här regnat elle varit hotfullt svart. Kom för en stund sedan och när jag körde in på banan började det bli våta prickar på vindrutan. Återstår att se om det även denna gången blir vattenfall.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: