papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Vilken dag

det blev. Först ett husjobb på Långedrag och sedan fotboll för BT. Verkar som fotboll skall vara kallt och bedrövligt. Tillbringade 90 minuter i regn, 10 grader och även denna gången fanns ingen känsel i fingrarna. Fick lite sköna bilder som går i tryck inatt.

Tog tag i ett planerat programköp. Nik Software har ett fantastisk bra programsvit som tillägg till Photoshop och Lightroom. Köpt och installerat så nu kommer det gå aningen smidigare och snabbare att hantera färgstick från alla dessa olika temperaturer man stöter på.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: