papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Rast, vila

i 4 dagar. det har varit en lång påsk men imorgon drar vardagen igång som vanligt. Ledigheten har varit skön och jag har fått umgås med barn, barnbarn och föräldrar vilket är trevligt. Sällan alla samlas samtidgt.

En anna trevlig sak jag upptäckte under påsken är en podcast som heter Depth of Field. Det är fotografen Matt Brandon som samtalar med andra fotografer under 1 timmas långa intervjuer. Ett lugnt samtal med mycket innehåll. Matt driver också siten The Digital Trecker och jobbar mycket i Asien för olika organisationer. Jag har sedan min första iPhone blivit en notorisk podcastlyssnare och avverkat både bra och riktigt dåliga. Den hittills bästa som jag troget följer och varmt rekommenderar är ju Ibarionex Perellos The Candid Frame. Bägge kan man lätt hitta på iTunes.

Bara att sitta ner och lyssna, ta en fika och varva ner:)

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: