papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Vårsolen


fick heta känslor att svalla idag när Göteborg Mot Rasism demonstrerade mot Sverigedemokraternas Ungdomsförbunds march. SDU demonstrerade mot svenskförtrycket och motdemonstranterna mot det. Mycket mot men så går vi ju mot ljusare tider. Stundtals tumultartat men inte så mycket som tidningarna skriver. Lite lustigt hur andra rapporterar från samma händelse man själv varit på. Jag rapporterar med mina bilder och vad jag upplevt. Verkar som polisen lärt sin läxa. Stort polispådrag lyckades baxa SD längs Avenyn och höll demonstranterna på varsin sida bussväggarna som inramade gatan. Har tillbringat en stor del av mitt liv på demonstrationer och sällan har det gått så lugnt till som denna gången. Inga svarta block och inga allvarliga försök att sätt stopp för allt. Kanske var det det som polisen befarade och hade tagit i för att möta. Konfrontationerna var få och där dom uppstod var det inga överreaktioner från något håll. Visst var det hett men det nådde aldrig kokpunkten

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: