papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Redigerar

ikapp de senaste dagarnas basketmatcher och tycker inte jag hittar något speciellt. Bilderna är ok men inget som sticker ut. I tidningen såg det toppen ut men det var väl redigerarnas förtjänst. Är kanske så när man gjort något för mycket. Nu börjar basketsäsongen gå mot sitt slut så jag får kanske fundera under motorsportsäsongen och se om jag kan komma på något sätt att ta ett steg till.

Jag ändrar mig. Hittade bilden med ”det” och bytte ut den förra till den som ligger här nu. 4 sekunder kvar och skottet som kunde förändrat matchbilden helt missar sitt mål. Mycket spänning i den:) Resten av bilderna ligger också uppe om du vill se.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: