papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Jag är fördomsfull

eller vad skall man säga. Stod med en mäklare idag och försökte komma in i en tvättstuga. Medan vi stod där kom en kvinna ledande en cykel fullastad med tomma kattmatsburkar. Trevlig som jag är hejade jag och frågade om detta var dörren till tvättstugan? -Jobbar bara två dagar till sa kvinnan som var närmare 80 än 70. Javisst, ehh ok. En sån knäppgök, ute och pantade kattmatsburkar eller vad var det hon jobbade med?. Undrar vem som är knäpp? När vi gjorde det förnuftiga och läste lappen någon fiffig individ satt upp på tvättstugedörren. Tvättstugan är under renovering och jag misstänker att den skulle vara klar om ett par dagar. Jobbar bara två dagar till sa hon ju, och jag som tog henne för det lokala stolpskottet. Återvinningsstationen låg på andra sidan huset. Skäms och lovar att bättra mig;)

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: