papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Poesi

på bild kan vara när man får en release precis när bollen lämnar handen. Det händer inte ofta men det händer, att se samma situation på film hade inte gett den upplevelsen som ett fruset ögonblick ger. Det kanske låter lite nördigt men att få den där bråkdelen av en sekund, eller lyckas med kompositionen man förberett sig på är lite av det svåraste med sportfoto och man känner när man lyckats. Igår var det drabbning i Basketligan mellan Borås och Sundsvall vilket drabbade hemmalaget hårt.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: