papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Läckert

så det gjorde ont att sluta fotografera idag. Ibland händer det:) Trots vädret som visade sig från sin värsta sida har det varit en dag som heter duga. Fantastiska hem och som avslutning en tuff basketmatch där Solna fick lomma iväg till huvudstaden med en förlust. Har inte haft tid att lägga upp några basketbilder men det kommer. Imorgon är det historiskt derby i Mölndal. Första västsvenska derbyt för elitdambasket på 25 år. Mark-Kvarnby och jobbet går till BT denna gången.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: