papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Många lappar

till mig själv blev det idag. Har tillbringat ytterligare en dag på Barcelonas gator. Inget uppdrag, bara för mig själv. En fantastisk dag där jag fått möjlighet att reflektera och sammanfatta en lika fantastisk vecka. Så många intryck som jag inte visste hur jag skulle hantera. Har planlöst promenerat och så fort något slagit mig har jag stannat upp och noterat i block och iPhone. Gör en paus hos min generöse vän Oscar, sen middag och så åter ut på gatorna innan det är dags att ta en taxi till flygplatsen senare i natt.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: