papac media AB

Fotograf Christian Johansson

För första gången

sedan jag slutade med tri-x och D76 har jag gjort en svartvit bild. Bara det är värt mycket.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

2 Kommentarer

 1. Maria Agrell 20 okt ’10

  Se så fint det blev. I svartvitt. Kanon. Bra där Christian. Vi måste hålla lågan brinnande länge till. Vilken vecka. Vilken vecka. Jag har gått på högvarv ända till nu. Idag börjar min trötthet komma. Känner mig matt.

 2. Christian 20 okt ’10

  Tack, det var en stor behållning att äntligen göra svart vitt igen. Har haft svårt för det med digitalt. När jag såg de andras bilder kändes det att det var dags. Skönt när folk korsbefruktar varandra som där.

  Jag går fortfarande ock tänker på vad som hände och hur jag skall förvalta det. Var sista dagen helt tom, fulltankad och laddad men på något lustigt sätt tom. Hade lördagen för mig själv i Barcelona och gick runt i Gracia och bara funderade och samlade tankar. Noterade, gick tog en kaffe osv. En underbar dag och behövlig för att samla ihop mig. Många pusselbitar kom på plats så det var nästan den största dagen för mig.

  Det var den klart bästa workshopen jag varit på. Som jag sa till Paul sista dagen så var det så skönt att alla lärde känna varandra så snabbt och jag tror det var hans sätt att vara som gjorde den generösa kulturer. Det kunde ju lika gärna blivit en ”Terje”

  Ha det gott och ta vara på dig så hörs vi igen.

  /c

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: