papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Några timmar

kvar tills klockan väcker mig och säger att det är dags att åka till Barcelona. En veckas workshop med DN fotografen Paul Hansen. Har sett fram emot detta en tid och nu är det äntligen dags. Tema fotojournalistik, kanske skall börja med uppdragen redan på Landvetter, servicepersonal är i strejk och al Qaidacellerna är på plats i Europa. Lika bra att ha kameran redo.

Gjorde en lyckad plåtning igår med Kvarnbys Damligalag inför Damligapremiären, bygga studio, plåta, riva och detta under övervakning av GP som skulle göra ett reportage när tjejerna blev fotograferade. Publiceras när jag är borta men skall bli roligt att se när jag kommer hem. Lycka till alla tjejer med matcherna i Norrköping nu i helgen.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: