papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Tredje huset

20091102_IMG_4811-Edit

i samma område. Problem med fasadbeklädnaden gör att det blir stor omsättning. Tänk att det byggts hus sedan människan började bli bofast, troligtvis tidigare och ändå klarar man av att bygga fel i hundratals hus på samma gång. Snacka om att lära av historien. Tredje huset och varje gång fastnar jag för samma parti vid trappan. Det är något speciellt med trappor, dom leder någon vart och man blir nyfiken till vad. Något bättre eller är det bara den rastlösa  själen som triggas? Sitt ner, ta en paus innan det är dags att dra vidare.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: