papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Tummen upp

för racesatsningen. Första året som jag satsat lite mer seriöst på att följa STCC-cirkusen och det har varit både roligt och givande. Försäljningen har börjat men den har ett tag kvar innan det är samma fart på den som på banan. Många sköna kontakter med folk både inne i pressrum, ute på banan och i depån har det iaf blivit som jag tror kan vara utvecklande. Planen var att täcka alla race utom det som gick i Norge men det var svårt att slita sig så när det väl var dags var även jag på plats. Slutsats, alla race i år och som det känns nu gör jag mer än gärna om det nästa år.

/c

STCC Mantorp

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: