papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Ringrostig

var bara förnamnet när jag plåtade genrep i Basketligan mellan Borås och Gothia idag. Värst vad man kan ligga av sig, nu menar jag inte lagen utan mig;) Hoppas jag kommer tillbaka i matchform snabbt så det kan bli lite roliga bilder. 25/9  är premiären men min första riktiga match blir 29/9 i Uppsala eftersom jag är på STCC finalen på Mantorp Park den 25:e.

/c

BoraŒs-Gothia

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2023 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: