papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Trött

och skitig efter en regnvåt helg på motorbanan och en lång bilresa från Vålerbanan i Norge kom jag hem mitt i natten. Ett paket med mitt namn låg på köksbordet. Nyfiken öppnade jag och det var från en kund jag fotograferade hus för några veckor tidigare. Det var så man glömde tröttheten för en stund och det är fortfarande upplyftande att tänka på. Roligt att någon tar sig besväret att leta upp adressen, köpa en present och sedan skriva dom uppmuntrande orden. Jag tror jag skall fortsätta vara mig själv;)

/c

Nšöjda kunder

Nöšjda kunder

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: