papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Ångan

är på väg att kallna, kondens driver inte mycket framåt. Har en ouppklarad konflikt som jag måste ta tag i. Att inget hänt beror inte på feghet eller att problemet inte längre är ett problem. Det tråkiga är att det som tidigare var riktigt roligt och motiverande  nu inte är det minsta stimulerande och det är svårt att ge det där extra som är skillnade, skillnaden som gör att det utmärker sig. Problemet som hindrar mig är mitt tålamod. Jag tillhör dom som har ett himmelsk tålamod och står ut med mycket. Baksidan är att när det vänder då är det svårt att blidka mig och jag går hela vägen om jag så förlorar på kuppen. Problemet i detta fallet är att så fort jag tänker på det så blir jag så arg att jag har svårt att hålla mig kall och konstruktiv. Inte bra och som sagt kondens driver inte mycket framåt så det är bara att försöka hålla ångan uppe och fokusera på attacken så den träffar där den skall;)

/c

håll ångan uppe

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: