papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Den dummaste

människan jag träffat på länge dök upp idag, som gubben i lådan. Hamnade på en återvändsgata i Partille, en vanlig trevlig villagata som slutade utan vändplats. Inga problem för en garageuppfart med plats för två bilar var ledig så det var bara att backa in och vända. När ett hjul kommit över gatkanten började han röra sig, när ett och ett halvt hjul var över hängde han i dörren och undrade vad jag ville. Skulle bara vända sa jag och trodde han skojade. Det här är ingen vändplats och du är på min mark blev hans nästa hjärnbefriade kommentar. Var du bara lugn jag kommer inte göra om det svarade jag honom med ett skevt leende. Tänk vad folk kan bli konstiga när dom får besittningsrätten över några kvadrat, samma snubbe är nog rätt tacksam över den svenska allemansrätten och skulle nog inte tveka att vända på min gårdsplan. Fram till idag hade han fått det med glädje:) Har ni inget för er och vill ta en tur till Partille så kör till Truels väg, där finns ingen vändplan men väl en tvåbils garageuppfart på höger sida. Use it!!

/c

i väntan på

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: