papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Det har varit

mycket den sista veckan så april började inte bra för bloggen. Mycket bostäder som skall säljas nu och alla vill ha dem fotograferade snarast gärna redan. Imorgon är det säsongspremiär för Allsvenskan. Min plats kommer bli Borås Arena och mötet Elfsborg-Hammarby. Skönt med lite grönt gräs även om det är konstgräs på det stället. Får se vad det kan bli i bildväg. Förta fotbollsmatchen på länge så det är stor sannolikhet för att jag är ringrostig. Kompenserar de senaste dagarnas bortfall med två varianter av guitarr.

/c

guran i hörnet

igen

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: