papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Jag skulle ha varit

i Uppsala idag för att plåta Borås mot stadens stolthet i Fyrishov. Tyvärr hade jag för mycket oavklarat som måste göras hemma så det var bara att bli kvar. När kvällen väl närmade sig satte abstinensen efter en baskethall in och jag hade inte svårt att övertala mig själv om en resa till Gothia Arena och mötet Gothia-Solna Vikings. En rätt betydelselös match där man tyvärr fick se Gothia famla i mörkret mot regerande svenska mästarna och skriva in storstryk i sista hemmaprotokollet. Även Borås åkte på en förlust. På tisdag blir det bottenmöte i Boråshallen.

/c

Mer bilder bakom bilden!!

Brandon Barton

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: