papac media AB

Fotograf Christian Johansson

När jag kom hem inatt

vid halv fyra var det stjärnklart, -15 och jag skulle hinna sova ett par timmar innan morgonens uppdrag. Toppen tänkte jag, stjärnklart på natten måste bli klarblått på dagen. Ett hus med utsikt över hamninloppet och ett på Norra älvstranden var planerat så det såg bra ut. När jag stoppade ut näsa i morse så var det gråmulet och på vägen in till stan började det småsnöa, så mycket för den blåa himmlen. Man skall nog inte planera för mycket utan ta det som det kommer och göra det bästa möjliga av det.

/c

En gråmulen dag i hamnen

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: