papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Uppförsbacken fortsätter

för Borås Basket. Gårdagen glada coachduo från Gothia satt på läktaren och scoutade men fick inte se samma hjärta som deras killar visade upp. Stundtals fanns det där och det var inte innan slutet som jag erkände för mig själv att det skulle bli en förlust för Borås, men så är man ju trevlig och lättled och en obotlig optimist:) Dagens behållning var att se rookisarna som visade framfötterna under den speltid dom fick och att Emin åter var i matchställ efter lång skadetid. Segern kommer på tisdag då det är bortamöte mot Södertälje. Sa jag att jag var obotlig optimist;)

Mer bilder bakom bilden!

Olivier Ilunga och Jonas Larsson

 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: