papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Nytt utseende

Dags att förnya sig. Har varit lite sen in i bloggvärlden men från nu kommer bilderna att komma upp här i bloggen och inte som tidigare. Målet är inte att blogga om allt och inget utan att på ett smidigt sätt få upp mina bilder och få ett ok fönster för min verksamhet. Bättre? Vem vet, jag tänker ge det en chans så får vi se hur det blir. Imorgon är det dags för Damligan, Marbo-Luleå Basket i Kinnahallen så då får det bli den riktiga premiären. På söndag, Basketligan Borås Basket-Jämtland och på måndag fortsätter jag med fastighetsfotografering.

/c

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: