papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Blöt om

huvudet och nästan resten av kroppen. Var en bit mitt emellan som klarade sig under dagens långa skurar. Skulle bara gå ut en bit i gräset för att få en bättre vinkel och jäklar vad mycket vatten där var, tur att det torkar.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

1 Kommentar

  1. maternity 17 jul ’12

    Hmm it seems like your blog ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog blogger but I’m still new to everything. Do you have any recommendations for newbie blog writers? I’d certainly appreciate it.

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: