papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Gårdagens

bild som gick stort i BT kunde tolkas på flera sätt. Jag har inte kunskap att göra det ena eller det andra men jag visste att något var på gång. I mitt undermedvetna ekade en amerikansk sportfotografs mantra, in the end shoot wide. Det gjorde jag som så många gånger tidigare och där var den bilden på händelsen som kom att spegla matchen.

Det finns oftast två sidor av allting men den där utsattheten som en domarna väljer är för mig oförklarlig. Dom är en otroligt viktig del i spelet och gör i de flesta fall ett riktigt bra jobb men så kommer dom där situationerna där tolkningar går isär, där alla tycker sig ha sett vad som hänt, där alla fattar sina beslut utifrån sin egen förhoppning men där en i mitten skall vara neutral. Det måste vara nåt i kroppen som ger energi, en kick, en endorfin som säger mer för utan det hade det varit lika torrt som en legal graffittivägg. Idrott kan vara plågsamt men också otroligt beroendeframkallande för imorgon är det dags igen:)

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: