papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Lite rödgråtna

men jag hoppas stolta, för vad dom gjort är riktigt stort och sättet dom gjort det på är obetalbart. Mark spelade sin sista match i årets Basketliga Dam. 4 matcher i semifinal bäst av 5 och idag slutade det 70-71. Basket är de små marginalernas sport och lika underbart som det är att vinna är det plågsamt att förlora. Under dagen match spelade Ashley med en smärta som gjort de flesta sängliggande, Lucille gjorde ett ryck som lyfte laget, publiken och jag tror taket till nya höjder, tänk så nära att det räckte hela vägen. Kristin spelade sin sista elitmatch, hon har varit en riktig behållning de senaste åren men även ungdomar måste ju pensionera sig. Bara att tacka för året och se fram emot nästa. Basket i Sjuhärad är på uppgående så missa inte Basketligan nästa år. I år får vi fortsätta följa herrarna i Borås som jag tror kommer sänka Uppsala i Viskan på måndag, sen kan dom simma hela vägen till Fyrisån:)

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

2 Kommentarer

  1. Mats 1 apr ’12

    Låter som en bra idé, putta i dom i Viskan!

    • Chris 1 apr ’12 — Postförfattare

      Haha, visste du att dom äter barn i Uppsala. Alla måste ju komma till hallen och se till att dom inte går vidare i slutspelet;) Vadå slutspelshets?

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: