papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Man skall inte

vara avundsjuk, det är stort att glädjas med dom som lyckas.. Idag har varit en dag speglad av lyckanden. Först ett par riktigt lyckade hem och sedan en lyckad match i Basketligan. Året är på väg att sluta alldeles förträffligt och om jag tittar i backspegeln har det faktiskt varit så större delen av året. Jobben har varit många och roliga. Människorna jag mött likaså, flera utöver det vanliga. Imorgon skall jag utse årets roligaste dag när jag sammanfattar 2011, skall också utvärdera de mål jag satte upp och fila på nya inför 2012.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: