papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Har ni fest eller?

2011 var ett spännande år och det är dags att avsluta det. Första året som jag fullt ut jobbade mot i stort sett en byrå som kund av fastighetsjobben. Fungerade mycket bra och efter att fått in en kollega har det lyft ytterligare. Gjorde väl inte 1000 hem som tidigare år men en hel del blev det och trevliga människor på nästan alla ställen;)

Tidningsjobben har inte varit så många som jag velat men det har varit en porlande ström och många nya kontakter har knutits. Frågan är vad som kommer hända med tidningsvärlden. Den tryckta tidningen ställs ju inför stora prövningar. Bilder kommer allt oftare från ”medborgar journalister” som gör det gratis för att det är roligt. Kommer vi se samma sak inom den skrivna journalistiken? Kommer detta att öka? Helt klart är att vi står inför något nytt och till det skall vi förhålla oss. Jag är ju löjligt fascinerad av stillbilden och många med mig, det frusna ögonblicket är svårt att ersätta men det vill till att det är bra gjort och inte bara en slump. Så med det i bagaget ser jag fram emot framtiden. Jag vill göra mer tidningsjobb, hur dom nu kommer se ut, men det är svårt att hinna marknadsföra mig när jag jobbar så mycket som jag gör. En fundering inför 2012 är fyradagarsvecka så jag får tid över för utveckling och egna projekt. Kanske en väg för mig att gå.

Men det roligaste som hände var nog att jag blev lurad att plåta ett bröllop. Jag brukar säga att jag gör allt utom bröllop och har artigt men bestämt tackat nej till dessa jobb både i New York och här i Sverigen. Visst är det smickrande att man väljer mig men jag tycker det finns så många talangfulla fotografer på det området att jag gladeligen bollar vidare till dom. Men så kom då 2011 när jag blev tillfrågad att plåta en fest, och det kan jag ju göra. Fest var det men också bröllop fick jag veta strax efter jag sagt ja. Var länge sedan jag var så spänd inför ett uppdrag, spänd på ett positivt sätt för när jag väl vant mig vid tanken såg jag verkligen fram emot det. Finns det något vackrare än förälskade människor, det lyser något speciellt om dom.

Mina mål inför året har till hälften blivit uppfyllda, 50% är väl en rätt ok utdelning. Så nu sitter jag här på kontoret de sista timmarna innan tolvslaget och funderar på vad målen är för 2012. De återstående 50% känns fortfarande aktuella så dom blir kvar, sen tror jag att jag höjer ribban ytterligare för att se vad som händer. Går det som förra året kanske jag ligger riktigt bra till när det är dags för pension:)

Med det önskar jag alla besökare ett riktigt GOTT NYTT ÅR!! To my international visitors  HAPPY NEW YEAR!!

CU 2012

/c

 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2023 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: