papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Hemma

igen efter den efterlängtade resan med Borås Basket. Örebro var destinationen där ett taggat lag ville visa vad dom kunde för den nygamle coachen. Borås fick med sig segern men det såg lite svajigt ut ett tag. Roligt, ja verkligen.

Det är nåt speciellt att vara ute på bortamatch. Även om man sitter och häckar långa stunder på en buss så är det en enhet på väg, på väg att gemensamt försvara sina färger. Apropå färger så var det gott om det i Örebros hall. En riktigt gammal klassisk idrottshall med ornamenteringar i både golv och tak, läktarna är av klassiskt 30-talsnitt. Det är fint och om den inte redan är det borde den skyddas som ett arkitektoniskt byggnadsminne.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: