papac media AB

Fotograf Christian Johansson

med kläder, packa väskan och iväg till lagbussen (inte mina kläder på bilden;). Imorgon är det dags för en efterlängtad resa. Det är ju bara det sista året jag inte flackat runt i lagbussar kors och tvärs i landet. Det har varit alldeles för mycket arbete och tidningarna köpte dåligt den sista  tiden jag åkte runt. Money talks sägs det och så kan det vara när man lever som frilansande fotograf. Nu är det lite lugnt med andra jobb så jag passar på att göra det som är så roligt. Läser böcker, tar det lugnt och så detta. Kunderna kom också så det blir att skicka både till BT och GT.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: