papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Dom är få

dagarna utan exponering. Men i skuggan av exponering kommer redigering. Det skall väljas ut, behandlas och göras klart för leverans. Har som mål att alltid göra klart allt jag gjort under dagen innan jag går och lägger mig. Blir lätt att jag halkar efter om slarvar med det. Ny dag och nya fotograferingar så om gårdagens jobb inte blivit levererat har det en tendens att bli mycket till slut. Idag fick jag göra klart det jag inte gjorde klart igår så det blev en sån där dag utan exponering. Man kanske skulle jobba varannan dag så dagarna blir lite mer normala? Men känner jag mig själv rätt hade jag nog fyllt dom på ett gränslöst sätt ändå.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: