papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Ett nytt

varje dag under ett år. Så har det varit, varje dag under ett år har jag gjort ett blogginlägg med en bild som inte visats tidigare och oftast tagen samma dag. Bloggen har funnits längre men det var förra året när jag var i Barcelona som jag bestämde mig för varje dag. Första målet med ett år är nått och nu får jag sätta upp et nytt men vad vet jag inte än.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2023 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: