papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Fruset vatten

hör ju vintern till, snö och skidor, is och skridskor. När vattnet fryser i ledningarna är det mindre trevligt. Helt plötsligt kommer man på hur beroende man är. Skall jag sätta på kaffe? Nä jag väntar lite, har aningen ont om vatten just nu;) Har tillbringat dagen utan resultat med att försöka hitta ispluggen. Troligtvis ligger den i marken, nära brunnen, tror jag för ingen vet. Blir till att fortsätta imorgon.

Del två i podcasts jag rekommenderar blir vårt eget kära SR. En av de P1 sändningar som hamnar i min iPhone är Konflikt. Som dom beskriver det själva är det ”Sveriges Radios fördjupande utrikesmagasin som rör sig i gränslandet mellan kultur och politik och som knyter ihop internationell debatt med den svenska vardagen”. Intressant? Så in i bänken. Det sköna med podversionen är ju att man kan lyssna på det när man vill, har tid och kan koncentrera sig på innehållet. Prova vetja!

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: