papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Styrfarten

är förlorad eller har varit i stort sett obefintlig under December. Dags att sammanfatta 2010 och göra en plan så 2011 blir ett framgångsrikt år. Lite ordning och en bra plan, större delen av ”mind map 2010” gick i hamn så klarar jag att göra en lika realistisk för 2011 blir det inga problem. För det är väl så en plan skall vara, högt ställda mål som kan realiseras men om man inte klarar alla är den ändå så offensiv att allt blivit bättre och går att vässa till nästa år.

Har under de senaste 3 åren varit en nästan manisk podcast-lyssnare. Har tillbringat mycket tid i bilen och när jag köpte min första iPhone började jag snart prenumerera på intressanta podcasts. Tror att alla kan hitta någon som faller i smaken, för mig har det varit en hel del fotorelaterat men även annat som får mig att tänka. En av de som haft det bästa innehållet och den jämnaste kvalitén har varit ”The Candid Frame”. Den amerikanske fotografen Ibarionex Perello intervjuar kända och mindre kända fotografer. En mycket inspirerande podcast, engelskspråkig, men klarar man språket och är intresserad av fotografi är det en lyckad kombination. Nyfiken, bara att gå in i iTunes och prenumerera, avgör själ. Det kostar inget och prenumerationen avbryts med ett klick.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: