papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Jobben staplas

på varandra för tillfället. Fastighetsfotograferingarna är många och så vill jag hinna med så mycket sportjobb som jag orkar. Hade precis ordnat med ackreditering för årets STCC tävlingar när det finska basketbollförbundet kontaktade mig. Dom vill att jag skulle jobba för dom igen under årets NM i Solnahallen. Har börjat sondera ersättare bland mina kontakter så vi får se om jag kan hjälpa finnarna trots allt.

/c

ovanpå varandra

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: