papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Nästan klart

men inte helt färdigt. Det är mycket som varit nästan klart denna veckan. Vädret har börjat med nästan klart varje dag, ibland helt klart vatten. Idag kom jag till en nyproducerad lägenhet som vart nästan klar men helt klart inte färdig. Golv, väggar och tak men ingen ytbehandling och inga dörrar. Bara att vända i ickedörren för att återkomma en annan dag då allt är färdigt. Helt klart är iaf att jag är helt färdig varje kväll när sista bilden är uppladdad. Det är tur man har ett så roligt jobb annars hade man inte orkat länge;)

/c

inte helt klart

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: