papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Jag lider

med killarna i Borås Basket. Enpoängsförluster har det duggat tätt med den sista tiden. Dagens match mot Jämtland blev även den en förlust trots en lång ledning för som jag från min fyrkantiga tillvaro tyckte ett inspirerat och kampvilligt lag. Det var no pardon under korgarna och mer en en gång hukade sig jamtarna när Ryan hade bestämt var han skulle ställa skåpet. Nu är ju Jämtland ett lag med många sköna lirare så mot slutet taggade dom upp sig och lyckade knapra åt sig en liten ledning som dom höll till slutet. Satan i gatan vad det skall vara svårt att få se Borås som segrare. Men jag har inte gett upp hoppet och om jag känner killarna rätt så blir nästa match den vi väntat på….

Jämtlands Tyrone Levette gjorde en Lisa Knutsson i matchen. Efter att ha fått Kingmas tumme i ögat vid en returtagning tvingades han av banan för omplåstring av matchläkaren. Med lapp för ögat var han sedan inne igen. Verkar inte vara så farligt med skadan för lappen satt inte på länge vilket var tur för Jämtland, med honom inne blev det helt andra tag. En riktigt sevärd spelare med en härligt atletisk stil, senaste matchen jag såg var han skadad men det är alltid roligt att se spelare med den inställningen och kampviljan. 

/c

Mer bilder bakom bilden!

BorŒs-JŠmtland

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: