papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Dagens kulturinslag

blev det när jag besökte Abecita Konstmuseum. Där var vernissage på två fotoutställningar, Hans Hammarskiöld ”Barnasinne” 110 barnbilder och Nicho Södling ”Vanity of Man” Unika modeporträtt från Etiopiens stambefolkning. Tokigt sköna bilder av Nicho Södling och snygga och tänkvärda bilder av Hammarskiöld. Målet med hans utställning var att påminna om att dokumentera vardagen i våra familjer, lätt att glömma när man skall göra en massa ”viktiga” saker. Har du möjlighet och är intresserad, missa inte detta, utställningarna alltså, ja å det andra med kanske;)

Kulturinslag två blev när jag kom till Boråshallen. I foajén fanns trollkarl och sagoläsning av Borås Stadsteater. Det var när jag fotograferade sagoläsningen som jag kom ihåg vad härligt oskyldigt och spontant det är att vara barn, eller att vara vuxen och våga släppa fram barnet i sig som sagoläsaren gjorde. Hade samma känsla när jag lysnnade på Kulturskolans barnkör under invigningen på vernissaget. Det skadar nog inte att som vuxna försöka locka fram barnet i oss emellanåt.

/c

BorŒs-JŠmtland

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: