papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Adlibris

skickade meddelande om att min senaste beställning är på väg. Underbart, tre spännande böcker. Spännande om man som mig lätt nördar in på ett tema och vill veta allt man kan få veta. Har ju aldrig varit någon duktig elev i skolan, det var snarare svårt att hålla mig där. Det hindrar ju inte att man vill lära för det har drivit mig hela livet. Tyvärr är ”en skola för alla” inte för alla och när jag möter ungdomar idag inser jag att det är likadant fortfarande. Minst 40 år utan att man löst problemet. Hade det varit mitt företag hade det varit KK och hade jag varit anställd sparken. Apropå problem så löste jag ett som gäckat mig ett tag. Jag riktigt skämdes när jag insåg att allt berodde på slarv av mig. Har sagt det förut, det är inte farligt att göra fel bara man lär sig men jag kommer inte avslöja vad det var;)

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: