papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Basketkväll i Borås

Kaj Martin skrev och jag plåtade, resultatet från oss kommer i morgondagens GT. Resultatet i matchen blev till Borås fördel, det enda laget som fortfarande efter fem omgångar är obesegrade i Basketligan herr. Idag var motståndet Sundvall, ett lag som normalt är väldigt roliga att se och idag var inget undantag. Roligt också med lag där man känner lite folk så idag blev det mycket tjenande, HG, Andreas, William, Emil, Peter och säkert nån jag glömt. Safe trip home boys och hoppas inte bussen havererar igen.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: