papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Det spårade ur

alldeles. Temat skulle vara mörkt, skuggor och attityd och så får jag detta. Nej, skojade bara. Trots att direktiven kom sent känns det ändå som en lyckad plåtning. Skulle vilja ha lite andra grejer med mig men det fick lösa sig med vad jag hade. Det var Borås Basket som skulle ha bilder till rollups och marknadsföring. Flera varianter på en gång ställer till det med ljuset och bakgrunder. För vissa ändamål skall det helst vara ljusare bakgrund och enklare ljus men vi körde lite mörkare ljust och mycket skuggor. Skall som varje år bli spännande att se den färdiga produktionen när det premiärspelas i Boråshallen 4/10.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: