papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Bad vignetting

Hade jag varit musiker hade jag kunnat skriva en låt om smärtan som uppstår när det inte blir som planerat, låttiteln är iaf en höjdare:)

Många gånger vinjetterar jag mina bilder medvetet för att styra blicken och förtydliga bilden. Helst så att det inte syns men ändå ger effekt. En balansakt som är väldigt effektiv när den lyckas men lika plumpt blir det om jag slarvar. En vinjettering som man inte vill ha är däremot riktigt retligt, på en bild som för övrigt är rätt ok ser jag bara vinjetten och inte motivet. Rätt värdelöst och jag misstänker att det beror på slarv från min sida med motljusskyddet. Lärdom? Gör om. gör rätt och slarva inte;)

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: