papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Lurad

av taskig information. Hade sett fram emot att traska runt och se på bilder men informationen jag hade var felaktig. Det var inget planket idag, iaf inte där jag fått info om att det skulle vara. Riktigt surt. Jag har enormt ont om tid och när jag väl tar mig tid vill man ju inte bli lurad på det här viset. Så nu när jag är lite förbannad bestämmer jag mig för att fimpa den infokällan, prenumerationen på Fria kommer inte att förlängas..

Förbannad del 2 är också mediarelaterat. Sveriges Basketlandslag spelar EM-kval i Tyskland och hur mycket rapporterar GP? Inte en rad vad jag kunde hitta, inte ens resultatet. Nåt Bundesligaresultat i handboll var väl det närmaste Tyskland jag kunde hitta. Så nu när jag är arg och i kapartagen ryker prenumerationen på GP också. Bort med taskig information och taskig rapportering. Tidningsdöd? Ja dom jobbar på det och det ser inte ljust ut.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: