papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Går på

samma spår som igår. Huvudvärk som malde ner seendet till oskärpa. Skulle valt ledighet och sängläge men det blev inte så. Fick börja leta i mitt hårddiskarkiv efter bilder från 2006. GT skulle göra en artikel och behövde bilder. Visste att jag hade men det låg på omonterade diskar så jag fick rodda fram ett gammalt kabinett som tog diskarna och sen böja leta. 13 bilder blev resultatet och det märks att det gått några år. Då hade jag Nikons fina kameror D1H och D1X. D1H hade nästan hela 3MP sensor och D1X 6MP. Vilka muskedunder, idag är mina filer på 36MP, större, otympligare men aj så fina.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: