papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Det får

bli en bild till från Hovs Hallar. Träffade en gammal bekantskap idag och vi pratade om dom sköna stunderna med fotografering som man kan sakna när man jobbar med det fulltid och lite till. För mig har det varit en rogivande, nästan meditativ syssla som mer eller mindre försvunnit när jag valde det som yrke. Träffade en fotograf när jag var ung som sa att älskar du att fotografera så gör det inte till ditt yrke. Jag förstår vad han menar och ger själv det rådet idag. Man måste ha saker som man gör bara för att det är så himla roligt, något att längta till när man jobbar med något annat. Fast så är det iofs för mig också, jag kan längta till dom där sköna stunderna med kameran då jag slipper tänka på pengar men det är samtidigt så jäkla roligt att jag inte kan tänka mig något annat jobb, inte just nu iaf:)

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: