papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Ingen dag

är den andra lik men det finns vissa gemensamma drag. Spännande platser, intressanta människor och ny vardaglig kunskap är inte ovanligt i mitt arbete. Eller vad säg om möjligheten att få en egen kyrka? Andra gången jag fotograferat en kyrka som skall säljas, denna gången bar det av till Vänga. En liten ort, inte alls olik Hajom där jag bor, sprundlande av aktivitet. Blir alltid lika imponerad av små orter som lyckas skapa ock upprätthålla det som få klarar av i större samhällen. Får väl hoppas att denna egenskap smittar med vatten och rinner nedströms mot stan, för en av dagens kunskaper är att det är här vattnet startar som flyter längs Sävån i GBG.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: