papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Grå

vädret tog alldeles bort lusten att åka till Hovs Hallar. Såg mig själv sitta i bilen på en parkering och titta på störtregnet och valde bort det. Baksidan av att göra saker själv. Är man två eller flera är sannolikheten att få saker gjorda mycket större, man peppar och driver varandra och det är det sociala spelet som också driver ett samhälle. Ensam är inte stark vilket den sköna kvällen som jag ser nu är ett litet bevis på. Bara att ta nya tag och försöka ha detta i minnet, har tänkt på det flera gånger redan när jag suttit här och läst vilket iofs är en trevlig syssla:)

/c

 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: