papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Vardag

igen, slut på segerrusiga spelare. Kuddar skall puffas och ljuset mästras. Läser om zonsystemet och även om jag känner att jag behärskar tekniken är det stimulerande att hålla kunskapen fräsch, inte sällan dyker det upp något jag inte tänkt på eller ett arbetssätt jag inte visste om.  Det jag läser kan vara på vilken nivå som helst, tom det enklaste kan få en tanke att spira. Kunskap är fantastiskt roligt och jag är glad att skolsystemet aldrig kunde döda min nyfikenhet och vilja att lära nytt. Jag kunde inte få mig att spela efter deras noter så jag skrev mina egna, en alldeles egen blandning av punk och visa;)

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: