papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Det smyckas

för nationaldag och staden är full av festande studenter. Insåg när jag närmade mig Götaplatsen att det var fel dag för den vägen. Flak efter flak med förfriskade studenter, dansade på bilar, gator och i fontäner. Inte heller rätt dag att säga, välkommen till verkligeheten, det kommer en dag i morgon också, haha.

Fick hem ett tilt/shift 24:a idag också. Skall bli roligt att börja använda. Min 35:a är ju inte riktigt vid nog för interiörer och andra trånga utrymme. Det sägs att det finns begränsningar med rörligheten på en D800 men så långt jag testat är det inget som kommer påverka mig. Alla lägen går att nå men vid ett tar huset emot och man får gå andra vägen. Som i verkliga livet;)

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: