papac media AB

Fotograf Christian Johansson

I 850 dagar

har jag uppdaterat bloggen med en ny bild varje dag. Hade som mål att göra det under ett år men sen har det bara rullat på. Det får man fira med lite juice:) De flesta posterna är med en bild från dagen men ibland blir det många bra samma dag så då får dom hamna lite utspritt efter lust och behov. Flitigt eller hur;)

En anna flitig bloggare som tagit en paus och omgrupperar är min vän från Barcelona, Maria Agrell. Vi träffades under en workshop med Paul Hansen och man fångades direkt av detta energiska yrväder. Nu har hon sin första bok ute på Blurb, Los Hombres, bilder från hennes möte med en grupp män som träffas på samma plats vid stranden i Barcelona. Givetvis beställde jag ett ex och ser nu fram emot att få hålla det som Paul Hansen så träffande kallade ”det Agrellska bildspråket” i min hand. Väntar också med spänning på nästa projekt vilket säker kommer efter hennes möte med Anders Petersen, kanske en inbjudan till vernissage eller releasefest. Hint, hint;)

/c me going for 1000

 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: