papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Vem är

det vassaste namnet inom inredningsfoto? Har haft ett intressant samtal med min vän Kristin idag och fick mina tankar att gå i spinn. Vi skall leta upp den mest välrenommerade inredningsfotografen för en kommande workshop. Vem är det? Jag är dålig på namn och har inga gudar så jag får ta hjälp av mitt nätverk. Tips är bara att maila in till mig.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: